01

Sloba u SENDVIČU: Kija, ON i Luna - ŠOK! Pa supruzi ponudio OVO!

Danas se u rijalitiju "Zadruga" desio prizor koji se retko viđa.

Blogerka Luna Đogani i Kristina Kija Kockar vodile su neobavezan razgovor u izolaciji, kada je u prostoriju ušao Kijin i dalje zakoniti muž i Lunin novi dečko - pevač Sloba Radanović.

Sloba se nije nadao da će u sobi ugledati njih dve, te nije krio iznenađenje, a Luna i Kija su razgovarale o svojim fizičkim izgledima. Kristina je započela priču kako se ugojila...

 Videla sam na kameri da sam debela. Podbradak sam dobila i ruke. Moram da prestanem da jedem. Odoh sad da perem kosu - rekla je Kija, na šta joj je Luna odgovorila:

-Jao, ubiću se. Istirpovala si se. Zbog kikica i zbog onog rumenila si tako ispala - govorila je Đoganijeva, ubeđujući Kiju da ne treba da smrša i da izgleda savršeno.


Radanović koji se našao u sendviču između njih dve, priključio se priči, ponudivši svojoj supruzi da uzme preparate za higijenu ako su joj potrebni, ona ga je odbila, a potom napustila prostoriju.

Novinar Milan Milošević koji se takođe nalazio u prostoriji nastavio je priču sa Lunom, imitirajući Slobinu reakciju kada je video njih dve zajedno. 



04